Supersnygga och funktionella kläder för fiske och outdoor

januari 8, 2022

Brukar du vistas mycket ute i naturen och söker snygga och funktionella friluftskläder för vandring, fiske eller en fritid ute i naturen? Då är det viktigt att kläderna är både bekväma och slitstarka – utan att för den skull ge avkall på att vara snygga. Det finns mycket att välja mellan.

Köp bekvämt och miljövänligt

Var ska jag köpa riktigt bra friluftskläder?

Flera företag levererar bra kvalitetskläder, men Garphyttan levererar även ett samspel mellan människan och naturen. Friluftskläderna är noggrant utvecklade av Johan Skullman som arbetat i mer än 30 år ute i terräng och som spaningsofficer åt Försvarsmakten. Johan är expert på överlevnadsteknik och har utvecklat sortimentet hos Garphyttan baserat på de krav som han själv ställer på material och funktion – samt miljövänlighet. Med lång erfarenhet av konfektionstekniker, materiallära och funktionsdesign är Johan Skullman en av de svenska ledande experterna inom outdoor-konfektion.

Garphyttan – en av de ledande

Garphyttans friluftskläder är multifunktionella. Du kan använda dem både när du fixar saker hemma och när du är ute i den krävande fjällvärlden – och det bästa av allt: Kläderna håller länge. Du kan lita på att sömmar och detaljer är hållbara. Om du arbetar inom elbranschen, klättrar i stolpar eller är montör inom olika områden finns det utmärkta arbetskläder för dig hos Garphyttan. Fickor och detaljer är placerade i rätt höjd för just den yrkesgruppen och går att justera och ställa om ifall det behövs. Överhuvudtaget är kläderna helt behovskonstruerade och i klädsortimentet finns även mycket snygga, lite robusta friluftskläder för den som vill känna sig snygg i sitt ”naturutövande”.

Johan Skullman på Garphyttan arbetar också som global ambassadör för varumärken som Aclima, Morakniv och Hestrahandsken. Johan är en central del i Garphyttans supersnygga och funktionella friluftskläder – du vet du vad du får och det är livslångt!